Случвало ли Ви се е да си харесате нова холна  гарнитура и да не знаете дали ще отива на цвета на  стените, дали ще можете да я съберете в  помещението и пр. Имате идея за дизайна на новото  Ви заведение, но не сте сигурни как би изглеждала цялостната "картина". Двоумите се между два различни цвята мебели и не знаете кой да изберете.  Решението на тези и много други проблеми свързани с обзавеждането на Вашето жилище, градина, заведение, ресторант, фризьорски салон и др. е 3D визуализацията. Тя Ви позволява да видите как би изглеждала Вашата, кухня, спалня, баня още преди да сте закупили планираните мебели, позволява Ви бързо и лесно да изберете най-подходящото съчетание на цветове и форми, съобразени със размерите и ергономията на Вашето помещение или пространство. 3D визуализацията е един поглед в бъдещето, отвъд мечтите Ви. Благодарение на нея Вие можете да сте сигурни, че няма да изхвърлите дивана, който сте си харесали, защото е твърде къс или твърде дълъг или просто защото не пасва на цветовете на стените.

Ние от Водопади ЕООД сме с над 14 години опит в 3D визуализацията, като от 2000 - 2014 година имаме изработени и реализирани над 10 000 проекта за интериора и екстериора. Ние работим, бързо, за територията на цяла България и на достъпни цени. Поличавате проектите си готови за изпълнение от мебелната фирма, съобразени с ергономията и пространството във Вашият дом, офис, градина.

Водопади ЕООД - Ние визуализираме Вашите мечти!Още наши реализирани проекти можете да видите във Фейсбук на https://www.facebook.com/vizualizirai
За повече информация се свържете с нас чрез формата за запитвания.