Юни
19
2013
Pin It

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Стоки, обект на продажба

Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя, за които е отбелязано, че са в наличност с посочени количества. Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид, качество и количество в същия. Фирма "ВОДОПАДИ" ЕООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените Стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на Стока / Стоки се приема за изразено писмено съгласие от страна на Потребителя относно вида, качеството и количеството на Стоката / Стоките.

Доставка

Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес от избрана от клиента куриерска служба. Желателно е да дадете адрес, на който може да се получи стоката през времето от 10:00 до 17:30 часа. Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез формата за контакт или чрез e-mail.

Цена

Цените на предлаганите стоки са посочени за всеки вид стока поотделно с оглед нейните специфики - цвят, размер, материал и т.н. Цената за доставка на стоките се  отбелязва допълнително в поръчката, която правите.  

Заплащане на поръчаните стоки:
     * Плащане при доставка (наложен платеж)
Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. 


Рекламации

На рекламация подлежат Стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в Сайта, както и тези, които при доставката на Потребителя съдържат явни недостатъци /не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете, и това неможе да бъде основание за връщане на стоката!!!/. За целта при доставката Потребителя отбелязва върху товарителницата, наличието на явни недостатъци и/или несъответствие в  количеството, в противен случай се счита, че количеството стока съответства на поръчаното и договорът е изпълнен точно. Извън случаите на несъответствие в количеството рекламации относно закупени и предадени Стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката. Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 7 дни след покупката, считано от датата на доставката, без изрични основания за това, с транспорт за сметка на клиента  стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й на клиента (включително ненарушената опаковка).

При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефон 0896 015 100 или ни пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Изменение на Общите условия

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ОДОПАДИ" ЕООД като същия се задължава да уведоми Потребителя за промени в Общите условия, като публикува в Сайта съобщение за измененията и даде достатъчен срок за запознаване с тях. В дадения срок, ако Потребителят не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях.

Уведомления

Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с поръчката и доставката на Стоки чрез Сайта се извършват на телефоните / адресите за контакти, обявени на видно място в Сайта и респективно на посочените телефони / адрес за контакт на Потребителя  - в това число и  e-mail адреси. Потребителят може да се осведоми за състоянието на поръчката си във всеки един момент от секцията „Моите поръчки” Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.

 

Pin It